Nieuwsupdate RailApp Oktober 2018

InnoTrans opende in september 2018 opnieuw zijn deuren in Berlijn en ook RailApp was aanwezig met een stand. Als een internationaal showcase- en communicatieplatform voor de internationale spoorwegindustrie, vestigde de vakbeurs in 2018 een nieuw aanwezigheidsrecord met 161,157 internationale vakbezoekers. Met een tentoonstellingssite van 200.000 m² bood InnoTrans volop ruimte voor wereldpremières en waardevolle samenwerkingsverbanden.

Via deze weg willen wij dan ook de mensen die een bezoek hebben gebracht aan onze stand bedanken voor hun bijdrage aan een zeer succesvolle week. Binnenkort starten een aantal nieuwe Nederlandse klanten met RailApp en de eerste internationale klanten worden op dit moment aangesloten.

Zoals jullie wellicht gemerkt hebben in de afgelopen weken zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd.

Hieronder de belangrijkste veranderingen op een rij:

  • Voorheen was de beschikbaarheid van inhuurmedewerkers alleen zichtbaar, indien deze gedeeld was, voor de huidige week en de toekomst. Vanaf nu wordt de beschikbaarheid van inhuur ook weergegeven voor de afgelopen week zodat iets makkelijker kan worden vastgesteld of de te plannen diensten goed passen in de reeks van de inhuurmedewerkers.
  • Bij de (veiligheids)berichten is vanaf vandaag duidelijker voor de medewerker door welke onderneming het bericht verstuurd is.
  • De webapplicatie is nu naast Nederlands ook beschikbaar in het Duits en Engels.
  • De zoekterm welke is gebruikt bij het planningsoverzicht wordt onthouden in het invulscherm. Zelfs na het verlaten blijft de zoekterm staan wanneer je weer terugkomt in het overzicht.
  • Binnenkort is het ook mogelijk om na het afmelden van de dienst nog foto’s of andere documenten toe te voegen via de Mobiele App. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bonnetje(s) die vergeten waren of een las-registratie o.i.d..
  • Voorheen konden diensten alleen 1 voor 1 worden aangepast qua kleur. Dit kan nu in 1 keer door meerdere diensten te selecteren via de ‘selecteer’ knop en hun kleur in 1 keer tegelijk aan te passen.
  • Diverse kleine aanpassingen.

Binnenkort volgt tevens een update van de mobiele app waarbij deze veranderingen ook zullen worden doorgevoerd.