Absoluut. Neem even contact op. Dan helpen we je met een tijdelijk account om snel de voordelen van RailApp te ontdekken.

Omdat Opdrachtgevers hun diensten inplannen in RailApp kan het juist voor een ZZP-er interessant zijn om een bedrijfsaccount te nemen. Dan kun je jouw eigen beschikbaarheid online delen op 1 plaats met meerder opdrachtgevers tegelijk. Via je mobiele app is die beschikbaarheid natuurlijk altijd up to date en zo aangepast als je opeens een dienst er tussendoor krijgt.

Zo hoeven opdrachtgevers je niet te bellen als je toch niet kunt want 3 x nee zeggen is nooit leuk. Juist door jouw beschikbaarheid te zien kunnen ze hun eigen planning optimaliseren, eigen medewerkers verlof geven en jou uitnodigen voor diensten. Probeer het een tijdje uit en kijk wat je ervan vindt.

Ja, binnen RailApp kun je indien gewenst de certificaten bijhouden van jezelf en jouw medewerkers. Bijkomend voordeel: in je dashboard krijg je een melding als er iets gaat verlopen. En als je een dienst inplant checkt het systeem ook nog eens of alle benodigde documenten/certificaten voor de gekozen functie in orde zijn.

En je bepaalt zelf of jouw certificaten wel of niet inzichtelijk zijn voor opdrachtgevers.

Per medewerker en per dag kun je vanuit je dashboard in de webapplicatie het ‘share icoontje’ aan zetten. Als een van jouw medewerkers voor komende dinsdag en woensdag nog beschikbaar zou zijn voor een dienst zet je de juiste bolletjes bij hem op groen en klik je op het ‘share’ icoontje zodat deze van grijs in blauw verandert. Nu kunnen alleen jouw opdrachtgevers (waar de desbetreffende medewerker op de inhuur groslijst staat) zien dat er op dinsdag en woensdag nog iemand beschikbaar is. En dus nog sneller contact met jou opnemen of jou voor diensten uitnodigen. Zie hier een voorbeeld:

Beschikbaarheid Jan Bakker

Je kunt er ook voor kiezen om alle dagen op blauw te zetten ofwel ‘open te zetten’. Alleen als er ergens een groen bolletje in een week staat wordt de beschikbaarheid/planning van die medewerker in die week getoond. En uiteraard alleen voor de dagen die in de toekomst liggen.

Als je Werkgever een bedrijfsaccount gebruikt van RailApp krijg jij als Medewerker automatisch een medewerkersaccount.Hiermee kun je inloggen via de website login.railapp.nl maar ook via de mobiele app van RailApp (via PlayStore en AppStore)

Hiermee kun je continue je planning volgen, de dienstinhoud bekijken, verlof aanvragen, extra beschikbaarheid of werkvoorkeuren doorgeven, aan- en afmelden voor diensten, via je persoonlijke logboek je diensten per maand inzien, veiligheidsberichten ontvangen en nalezen, via de bibliotheek relevante documenten terugvinden en nog veel meer. Als je behoefte hebt aan een handleiding van RailApp, vraag dit dan even na via je werkgever.