Onze klanten

Samen met deze bedrijven werken we aan een steeds efficiëntere digitale spoormarkt

 

VolkerRail

Spooraannemer VolkerRail gebruikt RailApp al langere tijd, en sinds twee jaar op ruime schaal onder hun leveranciers, vertelt Frank Horstra, hoofd in- en verhuur van VolkerRail. Ze hebben nu rond de 30 partijen die zijn toegevoegd aan RailApp waarmee er personeel ingezet wordt, “daarmee beslaat het zo’n 80 of 90 procent van ons inhuurvolume aan monteurs en veiligheidspersoneel“, aldus Horstra. Hij vergelijkt het met een besloten digitale marktplaats. “Eerst zat de meerwaarde vooral in de planningsmodule, maar gaandeweg merkten we dat inhuurpartijen ook gecharmeerd zijn van de digitale E-Werkbon.”

– Frank Horstra

SpoorPro

Strukton Rail

“We willen verder digitaliseren, meer openheid en transparantie, minder ruis, sneller reageren, betere borging van bevoegdheden en alles wat rondom inhuur speelt. Door RailApp te gebruiken maken we op bovenstaande punten grote slagen,” zegt Albert Nieuwenhuis, PMC Manager Kabels & Leidingen bij Strukton Rail.

– Albert van Nieuwenhuis

SpoorPro

UR Consultant

Voor een middenpartij als UR Consultant, dat naast eigen personeel veel externe mensen inzet, is het volgens van Rijn “hoe meer partijen er aangesloten zijn bij RailApp, hoe handiger”. Hij legt uit dat het geen eis is voor de ZZP’ers die ze inhuren om gebruikt te maken van RailApp, maar bevelen het wel aan. “Voor ons is het heel handig plannen, het scheelt een hoop gedoe.”

– Joost van Rijn

SpoorPro

DPB Rail Infra Service GmbH

“De eerste paar maanden liepen we een testperiode, en daarna hebben we een contract afgesloten en gebruiken we het voluit voor het inzetten van personeel en materieel voor het spooronderhoud dat we doen.”

Vooral voor het inzetten van materieel en de benodigde documentatie voor het personeel dat machines voor spooronderhoud bedient is voor het bedrijf een reden om de software te gebruiken.

– Christian Maier

SpoorPro