Afgelopen maandag zijn we weer live gegaan met een update van de webapplicatie.

Hieronder tref je het overzicht met de belangrijkste aanpassingen. Voor meer uitleg of vragen, neem gerust contact met ons op telefonisch of per e-mail info@railapp.nl.

Aanpassingen en verbeteringen voor de urenverdeling en kostenspecificatie

Wij hebben onder andere verdere aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd op het gebied van de urenverdeler en de wekelijkse kostenspecificatie. Bijvoorbeeld de mogelijkheid toegevoegd om in bepaalde gevallen een toeslag te berekenen. Nog even ter informatie: de urenverdeler en kostenspecificatie is een aparte optionele module binnen RailApp. Mocht er interesse zijn in deze mogelijkheid, neem dan vooral contact op.

Nieuwe filters Logboek en Financiële berekeningen

Ook hebben we het nog makkelijker gemaakt om in het logboek te filteren op de verhurende en inhurende partij maar ook de specifieke medewerker. Deze aanpassing is voor het Logboek en de pagina met Financiele berekeningen toegevoegd.

Wijzigingsenveloppen aangepast

Aanpassingen gedaan op het gebied van de wijzigingsenveloppen: nog even als reminder: als een dienst gewijzigd is of als een medewerker van een dienst is gehaald of juist is ingepland na het standaard moment van de weekindeling kan de planner de medewerker informeren over de wijzigingen.

Voorrust aan/uit zetten voor Opdrachtgevers

Voor-rust controle: we hebben nu de mogelijkheid toegevoegd om de voorrust controle aan of uit te zetten tussen de klant en de leverancier, dus op individueel leverancier-niveau. Opdrachtgever/Inlener en Uitlener/Verhuurder dienen dit dan samen af te stemmen of de leverancier kan dit default aan laten zetten voor zijn opdrachtgevers.

Mobiele App

Zoals de meeste gebruikers niet is ontgaan zijn wij de afgelopen maanden ook druk bezig geweest met het uitrollen van de nieuwe mobiele app. Inmiddels is de iOS versie van de nieuwe mobiele app voor onze Apple gebruikers voor iPhone en iPad ook volledig gelanceerd.

Overige aanpassingen

  • Significante aanpassingen gedaan ten behoeve van de snelheid voor de Eigen Personeel, Inhuur en Verhuur Pagina’s.
  • Diverse overige kleine bugs opgelost.

Naast bovenstaande verbeteringen hebben wij natuurlijk ook gewerkt aan andere kleine aanpassingen en verbeteringen op de achtergrond.

Voor vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.

Het RailApp team