Ook afgelopen periode hebben wij weer vele nieuwe gebruikers mogen aansluiten op de RailApp. Of het nu gaat om het inplannen van werkplekbeveiligingspersoneel, treinmachinisten, thermietlassers, spoorleggers of seinwezen monteurs of anderszins, RailApp wordt meer en meer omarmd door de markt.

Naar aanleiding van de wensen van onze gebruikers, is er vanmorgen een nieuwe versie van de web omgeving van de RailApp gelanceerd. Voor meer uitleg of vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Meerdere diensten selecteren en bewerken
Het is vanaf nu mogelijk om snel en eenvoudig een groep van meerdere diensten in 1x aan te passen of te verwijderen. Uiteraard is dit alleen mogelijk voor eigen diensten en voor zover deze nog niet een bepaalde status hebben bereikt. Met een druk op de “Selecteer” knop op het dashboard selecteert u de diensten.

Startlocaties
Veel plaatsen/gemeenten toegevoegd als volledige naam zodat gebruikers die niet van de afkortingen houden kunnen kiezen voor de volledige naam van een plaats/gemeente.

Bevestigings e-mails
De bevestigings e-mails bevatten vanaf nu meer details waardoor het sneller duidelijk is welke dienst door welke leverancier is dichtgepland.

Dienst uitnodigingen
Onder “Acties” in het hoofdmenu is de link ‘Dienstuitnodigingen’ toegevoegd waardoor snel gecheckt kan worden welke dienstuitnodigingen nog in behandeling dienen te worden genomen.

Kleur toewijzen aan dienst
De planner kan nu aparte kleuren geven aan diensten ten behoeven van het eigen inzicht. Zie hierbij een voorbeeld:

Administratieve opmerkingen
Vanaf nu is het mogelijk om vanaf kantoor een Administratieve opmerking te plaatsen bij een dienst en een of meerdere keuzes te maken uit een nader te definiëren lijst met items. Zie screenshot met wat voorbeelden. Deze informatie kan vervolgens via het logboek ontsloten worden ten behoeve van de loonadministratie en facturatie.

Diverse verbeteringen:

  • De E-Werkbon waar nu alleen de materialen/middelen worden getoond als er 1 of meer zijn aangevinkt door de medewerker bij het afmelden.
  • Langere sessie tijd, zo hoeft u minder vaak opnieuw in te loggen. Uiteraard is hierbij van belang dat de gebruiker van RailApp voldoende zorg draagt dat de pc/tablet op de juiste momenten vergrendeld wordt zodat onbevoegden geen toegang kunnen krijgen tot vertrouwelijke informatie.
  • Rustdagen kunnen nu geregistreerd worden.

Voor vragen of opmerkingen, neen dan gerust contact met ons op.

Wij wensen u prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling!

Het RailApp team

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *