Afgelopen maandag zijn we weer live gegaan met een update van de webapplicatie.

Hieronder tref je het overzicht met de belangrijkste aanpassingen. Voor meer uitleg of vragen, neem gerust contact met ons op telefonisch of per e-mail info@railapp.nl.

Verbeteringen Maandoverzicht

Wij hebben enkele aanpassingen doorgevoerd om nog meer uit het maandoverzicht te halen.

Zo is het vanaf nu duidelijk in welke week de diensten vallen en door op het weeknummer te klikken word je automatisch doorgestuurd naar de desbetreffende week.

De weekenden hebben wij een afwijkende kleur gegeven zodat deze duidelijker zichtbaar zijn in het overzicht.

Verbeteringen Urencalculatie

Kort geleden hebben wij de urencalculatie toegevoegd. Wij hebben deze nieuwe functionaliteit nog verder uitgebreid.

Klanten hebben vanaf nu de mogelijkheid om via het instellingsmenu (Tandwiel bovenaan het linkermenu) hun eigen norm aan te passen.

Wanneer je bij eigen personeel op een medewerker klikt is het mogelijk om deze kaart te bewerken. Door hier de contracturen per week in te vullen wordt op basis van de norm een calculatie gemaakt van het aantal te werken uren voor de gehele periode voor die desbetreffende medewerker.

Deze norm wordt in het planningsoverzicht dan getoond en vergeleken met het aantal uren dat een medewerker al is ingepland en/of heeft gewerkt in die periode. Wanneer deze groen is dan is de norm gehaald en bij rood is dit nog niet het geval en bestaat de kans dat de medewerker in de “leegloop” (te weinig uren) komt te zitten.

Overige aanpassingen

  • Typfout in Lasregistratie opgelost.
  • Nieuwe startlocaties toegevoegd voor Oostenrijk.
  • Postcode format aangepast voor internationale gebruikers.
  • Meerdere snelheidsverbeteringen rondom inplannen van medewerker op 1 of meerdere diensten.
  • Overige snelheidsaanpassingen.
  • Bug in het Filter van de Wegbekendheid opgelost.
  • Diverse overige kleine bugs opgelost.

Naast bovenstaande verbeteringen hebben wij natuurlijk ook gewerkt aan andere kleine aanpassingen en verbeteringen op de achtergrond.

Verder zijn we druk bezig om een update te maken van de Mobiele App. Die moet binnen de komende maanden klaar zijn. Het gaat hier vooral om een aanpassing van het mobiele framework naar React Native. Het kan dan zijn dat de medewerkers buiten de nieuwe app moeten downloaden en even opnieuw moeten inloggen. Meer informatie volgt zodra dat daadwerkelijk gaat gebeuren zodat de medewerkers vooraf ingelicht kunnen worden.

Voor vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.

Het RailApp team