Door de vele contacten met de grote hoeveelheid verschillende type gebruikers van RailApp, zoals planners, kwaliteitsmanagers, HRM, algemeen management, buitendienstmedewerkers, financiële administratie, etc., krijgen wij veel verschillende verzoeken en tips om nieuwe slimme dingen toe te voegen aan RailApp om het leven nog makkelijker te maken.

Dit vinden we super ! We doen flink ons best om deze slimme feedback zo snel mogelijk te verwerken zodat RailApp steeds beter wordt.

Begin van de middag zijn we daarom weer live gegaan met een aantal zaken die hieronder kort worden opgesomd. Mocht je naar aanleiding hiervan of zomaar feedback willen geven, dan houden we ons aanbevolen.

Overigens zijn er ook flink wat zaken die binnenkort aangepast zullen zijn in de mobiele app (eerst de Android versie, daarna de iOS versie). Dit zal nog even duren, we houden jullie op de hoogte.

Sneller meerdere nieuwe diensten aanmaken
Het is nu weer gemakkelijker geworden om snel grote groepen diensten aan te maken door een bestaande dienst vanuit het dashboard te kopiëren naar een ander tijdvak via het tandwieltje bij de dienst (menu ‘kopiëren’). Zie voorbeeld hierover waarbij een late BBD dienst snel meerdere keren kan worden gekopieerd naar een nachtdienst op meerdere verschillende dagen.

Dienst info
Als je met je muis over een dienst beweegt in de web versie van RailApp en even 2 seconden wacht, dan kun je zien wie de dienst heeft aangemaakt en wanneer.

Grote groepen diensten in 1 keer annuleren en/of bevestigen
Niet meer 1 voor 1 diensten annuleren maar in 1 keer een groep diensten van een project of weekend annuleren kan vanaf nu ook. Hetzelfde geldt voor bevestigen. In plaats van elke dienstuitvraag (dienstuitnodiging) van een opdrachtgever 1 voor 1 bevestigen is het nu mogelijk om diensten te selecteren en dan in 1 keer de hele groep te bevestigen.

Diverse verbeteringen:

  • In het dienst invoer scherm makkelijker werken met het gebruik van een toetsenbord (tab knop)
  • Interne opmerking was soms niet zichtbaar als er een dienst of verlof over heen was gepland. Is opgelost.
  • Het selecteren van alle certificaten van het type  “4. Rijdende dienst MCN NL Certificaat” ging soms mis. Is opgelost.
  • Het verwijderen van diensten vanuit het dashboard (planningsoverzicht) gaf bij enkele gebruikers soms een ‘hick-up. Is opgelost.
  • Ingeplande verlofdagen konden al op inactief worden gezet. Ze kunnen nu ook verwijderd worden.
  • Het versturen van e-mails met Aanmeldberichten en Afmeldberichten inclusief getekende E-Werkbon is verder gefinetuned zodat indien gewenst de opdrachtgever, directe leverancier, eventuele toeleverancier, eventuele andere werkgever of zzp-er ze ook allemaal direct ontvangt. Idem voor de feedback e-mails indien de opdrachtgever vooraf of achteraf een feedback bericht verstuurt naar de leverancier. (via job details / show contact form)
Toekomstige verbeteringen/aanpassingen:
  • Momenteel zijn we met RailApp de laatste aanpassingen aan het doen in verband met de nieuwe Europese privacywetgeving. Deze aanpassingen zullen onder andere zichtbaar worden in de web versie en de mobiele app met een aangepast up to date Privacy Statement, Gebruikersvoorwaarden en Cookie uitleg. Hierover later meer.
  • Mobiele app: veel aanpassingen zijn reeds gemaakt maar zullen pas zichtbaar worden als de nieuwe versie van de mobiele app te downloaden zal zijn in de Google Playstore in eerste instantie en daarna in de Appstore van Apple voor iOS. De verbeteringen zullen in de volgende nieuwsupdate worden toegelicht.
Voor vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Het RailApp team

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *